Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Minor

Fiscaal recht

Wil je je kennis van het fiscaal recht vergroten en verdiepen? In de gehele rechtspraktijk spelen fiscale elementen namelijk een rol. De minor Fiscaal recht vormt de basis voor uiteenlopende specialismen in het fiscale recht. In een zestal vakken maak je kennis met onderwerpen over de fiscale behandeling van particulieren, ondernemers en rechtspersonen vanuit een nationaal en internationaal perspectief.

Een groot deel van het bachelorprogramma Fiscaal recht kan als minor worden gevolgd. Het vakkenpakket bestaat uit vakken van de fiscale bachelor.

Overzicht vakken

De informatie in de Studiegids geldt voor het huidige studiejaar en kan voor volgend jaar wijzigen. Vanaf mei is de informatie voor volgend studiejaar te vinden in de Studiegids.

Toelating

Studenten Rechtsgeleerdheid en studenten van universitaire interdisciplinaire studies, zoals PPLE, AUC, Europese studies en bestuurskunde die een 'law track' volgen. Volg je een universitaire bacheloropleiding, maar voldoe je niet aan de toelatingseis en wil je toch graag de minor volgen? Neem dan contact op met de coördinator. Deze minor is niet toegankelijk voor hbo-studenten.

Vragen?

Mr. dr. S.J. (Suzanne) Mol-Verver

Stuur een e-mail aan de coördinator

Feiten & cijfers
Vorm Voltijd
Studielast 30 EC, 6 maanden
Voertaal Nederlands
Toelatingseisen