Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Master
Staats- en bestuursrecht (Publiekrecht)
Vergelijk

Studievereniging SvP

Banner SVP studievereniging

De Studievereniging voor Publiekrecht (SvP) is dé studievereniging voor studenten met interesse in het Staats- en Bestuursrecht binnen Amsterdam. De vereniging staat dan ook in nauw contact met de docenten en studenten van de master.

Portret Thijmen Mensen
Copyright: FdR
Ervaring opdoen naast je studie is erg belangrijk. Met de SvP bezoek ik regelmatig advocatenkantoren, overheidsinstellingen en rechtbanken. Dit is niet alleen erg leuk én leerzaam, maar kan ook helpen bij het vinden van de juiste stageplek. Thijmen Lensen, masterstudent Publiekrecht (Staats- en bestuursrecht)
SVP-studenten in de Bundestag
De SvP organiseert jaarlijks een studiereis. In 2020 gingen een aantal  studenten van de SvP naar Berlijn, waar o.a. de Bundestag werd bezocht.

Laat je studie tot leven komen

De SvP is een jonge, informele vereniging die zich inzet om op een plezierige manier de stof van de studie tot leven te brengen, en carrièreperspectieven te ontdekken. Daarnaast brengt de SvP studenten onderling, en studenten en docenten nader tot elkaar in een informele setting. Daartoe organiseert de vereniging educatieve activiteiten, en zijn er – natuurlijk – regelmatig borrels. Op deze manier komen de studenten van de master Publiekrecht ook buiten de collegebanken veel met elkaar in contact.

 

Meer weten over de SvP? Kijk op onze website en sociale media!