Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Lerarenopleiding Italiaans

Open huis

Houd me op de hoogte

In het voor- en najaar kun je live Meet & Ask-sessies bijwonen per studie.
Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuws en aankomende (live) events? Laat het ons weten via onderstaande formulier.

Wat kun je verwachten van deze studie?
In de video hiernaast vertellen student Vincent van Goethem en docent Gerhard Stoel waarom een lerarenopleiding aan de Interfacultaire Lerarenopleidingen (ILO) van de UvA een goede keuze is.
Meet & Ask: voorlichtingsavond op 1 april
Op donderdag 1 april was het mogelijk om in gesprek te gaan met vakdocenten, de studieadviseur, de stagecoördinator en de onderwijsadministratie. Heb je de voorlichtingsavond gemist of wil je de PowerPoint-presentatie nog eens nalezen?
Neem een kijkje op de Roeterseilandcampus
Het Onderwijsloket
Het Onderwijsloket is een initiatief van de Vereniging Hogescholen (VH) en de Vereniging van Universiteiten (VSNU). Op dit online platform vind je alle informatie over werken in het onderwijs. Het Onderwijsloket beantwoordt al je vragen en geeft informatie over welke routes er voor jou mogelijk zijn, welke functies je binnen een school kunt vervullen en met welke praktische zaken je rekening kunt houden als je in het onderwijs wilt werken.