Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Personeel & Organisatie FGw

De afdeling Personeel en Organisatie ondersteunt het faculteitsbestuur, de leidinggevenden en de medewerkers bij alle voorkomende personele vragen op het gebied van werken, arbeidsomstandigheden, vacatures, functioneren, jaargesprekken, loopbaanvragen, ontwikkeling en professionalisering van medewerkers, opleiding en training, arbeidsvoorwaarden en rechtspositie, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Verder is de afdeling verantwoordelijk voor de vertaling van universitair (HRM-)beleid in facultaire kaders en voor de ontwikkeling van facultair HRM beleid.

Hoofd P&O

Drs. B.K.L. (Bart) Vervaeke

Hoofd P&O en adviseur voor het Dagelijks Bestuur, voor leidinggevenden en medewerkers op het gebied van personele zaken. Draagt bij aan de ontwikkeling van het HR-beleid.

P&O-adviseurs

Drs. D. (Doerte) Fischer

P&O-adviseur en aanspreekpunt voor ACASA; Geschiedenis, Europese studies en religiewetenschappen; Mediastudies; en Neerlandistiek. Samen met collega Luus Reijken is zij aanspreekpunt voor het faculteitsbureau. Als Facilitator 'Leren en ontwikkelen' is zij verantwoordelijk voor scholings- en professionaliseringsactiviteiten voor alle medewerkers aan de faculteit.

Drs. L.C.M. (Luus) Reijken

P&O-adviseur en aanspreekpunt voor Filosofie; Kunst- en cultuurwetenschappen; Moderne vreemde talen en culturen; en Literatuur- en taalwetenschap. Samen met collega Doerte Fischer is zij aanspreekpunt voor het faculteitsbureau.

Personeelsadministratie

De medewerkers P&O zijn verantwoordelijk voor de personeelsadministratie. Zij verwerken personele mutaties en  verzorgen de correspondentie. Daarnaast voeren zij het intakegesprek met nieuwe medewerkers ten behoeve van hun aanstelling. 

Ook voor vragen op het gebied van CAO, secundaire arbeidsvoorwaarden en rechtspositionele kwesties zijn zij het eerste aanspreekpunt. De teamleider coördineert de afdeling. 

F. (Frieda) Fransen

Faculteit der Geesteswetenschappen

K.M. (Muriel) Molenaar

Faculteit der Geesteswetenschappen

H. (Hayat) Raïss

Faculteit der Geesteswetenschappen

Locatie

Bushuis/Oost-Indisch Huis

Kloveniersburgwal 48
1012 CX Amsterdam

Contactgegevens personeelsadministratie

Postadres: Postbus 1605, 1000 BP Amsterdam
T: +31 (0)20 525 3365
E: PenO-fgw@uva.nl