Switch to English

Corona: Congressen, evenementen en promoties

• Gaan promoties door en waar vind ik meer informatie als promovendus?

Vanaf 1 september tot en met nadere berichtgeving mogen er bij promoties in de Aula en de Agnietekapel maximaal 75 personen aanwezig zijn, exclusief organisatie.

Gedurende de bijeenkomst moeten de gasten zitten, de 1,5mtr afstandsregel is daarbij niet van toepassing. Verplaatsen in de ruimte kan alleen met een mondneusmasker.

Naar alle informatie over promoveren in coronatijd.

Vragen?
    Ben je promovendus of betrokken bij een promotie? Kijk in de veelgestelde vragen of je een antwoord op je vraag kunt vinden. Je kunt ook contact opnemen met Bureau Pedel via bureaupedel@uva.nl.

• Gaan diplomaceremonies en buluitreikingen door?

Diploma-uitreikingen en promoties, en andere academische plechtigheden indien die verband houden met het onderwijs, worden aangemerkt als onderwijsactiviteiten. Daarvoor geldt dat die ook weer fysiek plaats mogen vinden zonder 1.5 meter afstand met een maximum van 75 personen per ruimte.

Per faculteit en opleiding wordt bepaald of er gekozen wordt voor (online) alternatieven. Vragen hierover kun je stellen aan de onderwijsbalie van je opleiding.

• Wat zijn de richtlijnen voor activiteiten van studieverenigingen?

Nu we weer op de campus mogen komen, zijn daar ook weer meer activiteiten en bijeenkomsten mogelijk - mits goedgekeurd door het hoofd Bedrijfsvoering van jouw faculteit. Evenementen moeten voldoen aan de RIVM-voorwaarden en passen binnen de capaciteit en de afspraken die gelden binnen de UvA. Alle afspraken staan opgesomd in het Kader activiteiten voor studieverenigingen.

Keep in touch

Misschien heeft jouw studievereniging eerder in het jaar al een activiteit georganiseerd via Keep in Touch en ben je al bekend met de actie. Studieverenigingen konden eerder in het jaar al budget aanvragen voor sociale activiteiten door leuke ideeën in te zenden. Er zijn toen vooral online activiteiten georganiseerd zoals een yogaklas en een online silent discofeest.

Nu is er een nieuwe ronde Keep in Touch opgestart met iets veranderde voorwaarden én is het dus ook mogelijk om meer offline te doen. Om dit te vieren kunnen alle studieverenigingen opnieuw een aanvraag doen bij Keep in Touch. Informeer bij jouw studievereniging hoe jullie samen een idee kunnen inzenden en kijk op de Keep in Touch-pagina voor het aanmeldformulier en de voorwaarden.